Cincinnati WTA

WTA Cincinnati: Sabalenka vs Martic

Vanavond om tien uur kunnen we op fox 5 live genieten van toptennis op het vrouwentoernooi van Cincinnati. Aryna Sabalenka, de nummer 9 van de wereld, neemt het op tegen Petra Martic de nr. 21 van de wereldranglijst. Wedden op Sabalenka tegen Martic kan natuurlijk bij alle partners van VoetbalBookmaker.

Aryna Sabalenka is op zoek naar haar tweede WTA titel op Amerikaans grondgebied nadat ze vorig jaar het WTA toernooi van New Haven won. Eerder deze maand haalde ze de finale in San Jose nadat ze overtuigend wist af te rekenen met Vekic, Vandeweghe en Suarez Navarro. In de finale verloor ze echter verrassend van Saisai Zheng (6-3, 7-6). Het zou bij een overwinning van de Wit-Russische haar 4e WTA titel hebben betekend.

Na de frusterende nederlaag tegen de Chinese toog Sabalenka naar Toronto om daar in de 1e ronde na een drie-setter uitgeschakeld te worden door Pavlyuchenkova. Dit betekende maarliefst de achtste keer dat Sabalenka dit seizoen in de 1e ronde al werd uitgeschakeld. Vorig seizoen reikte Sabalenka naar de halve finale op Cincinnati nadat ze op knappe wijze Konta, Ka. Pliskova, Garcia, en Keys wist te verslaan.

Petra Martic nam ook deel aan het WTA toernooi van Toronto en vloog er net als haar opponent van vanavond in de 1e ronde al uit. De vrij onbekende qualifier Francesca di Lorenzo (152 van de wereld) was te sterk voor Martic, die sowieso een matig hard-court seizoen kent met slechts drie overwinning in zes toernooien.

4 keer eerder nam Martic deel aan het WTA toernooi van Cincinatti, met als beste resultaat het bereiken van de derde ronde in 2011.

Sabalenka en Martic speelde nog nooit eerder tegen elkaar.

Bwin Bonus BookmakerBetfirst BookmakerBet90 Bookmaker
A. Sabalenka1.571.621.60
P. Martic2.352.302.30

betFIRST bookmaker

200 euro bonus
9.3

Quoteringen

9.0/10

Live wedden

9.0/10

iDEAL

10.0/10