Wedden op Kiki Bertens
Cincinnati WTA Tennis

WTA Cincinnati: Bertens vs Williams

Kiki Bertens is terug in Cincinnati waar ze vorig jaar voor een enorme stunt zorgde door het Premier-toernooi te winnen, met overwinningen op vier speelsters uit de mondiale toptien was het haar eerste titel op hardcourt. De vorige vijf toernooien won ze op gravel, haar favoriete ondergrond. In de editie van vorig seizoen rekende Bertens o.a. af met Wozniacki, Kvitova, Svitolina en in de finale de nr. 1 van de wereld Simona Halep.

Bertens verschijnt op Cincinnati nadat ze in de derde ronde van het WTA Toernooi van Toronto werd uitgeschakeld door latere winnaares Andreescu. Venus Williams en Bertens speelden twee keer eerder tegen elkaar. De eerste keer in 2018 verloor Bertens met 2-1 in het WTA toernooi van Miami met 2-1 waarna Bertens datzelfde jaar wraak nam op Williams door haar op Wimbledon met 2-1 te verslaan.

Kiki Bertens is inmiddels de nr. 5 van de wereld en Williams vinden we terug op de 65ste plek van de WTA ranking. Williams won maandag haar eerste partij nadat ze daarvoor vier keer op rij had verloren. Ze was met 2-0 te sterk tegen landgenoot Davis. Bij de bookmakers is Bertens favoriet voor deze match.

Live op
Fox Sports 5
Bwin BookmakerBetfirst BookmakerMatchbook ExchangeBet at Home BookmakerWilliam Hill Bookmaker
Bertens1.361.411.45 1.39 1.40
Williams3.10 2.903.10 2.78 2.90