Bookmakers Wereldbeker 2018 tips
Jose Mourinho VBH Voetbal Voorspellingen Wereldbeker 2018 WK 2018

Wereldbeker 2018: Mourinho voorspelt groepwinnaars.

Wedden op de Wereldbeker 2018 wordt leuker met tips van prominenten uit de voetbalwereld. Voetbal Bookmaker houdt de tips in de internationale media voortdurend in de gaten en vandaag vonden wij tips van niemand minder dan ‘The Special One’ Jose Mourinho.

Voor de cameras van ESPN sports gaf de huidige manager van Manchester United zijn visie over welke landen de poule fase zullen overleven tijdens de Wereldbeker 2018 in Rusland.

“Dit wordt zwaar voor me want ik wil dat mijn eigen spelers winnen, maar ik wil eigenlijk ook dat mijn eigen spelers op vakantie gaan.” aldus de ‘Special One’.

Groep A
“In groep A wint Uruguay de groep. Ze hebben ervaring, topspelers en de juiste mentaliteit. De 2e plek zal voor de Russen zijn, het zal afhangen van Rusland – Egypte. Het wordt spannend maar Rusland wordt 2e”.

Groep B
“In groep B wint Spanje, en laat ik zien dat ik een Portugees ben door Portugal als tweede te laten eindigen. Spanje, waarschijnlijk het sterkste land zal dan dus de volgende ronde tegen Rusland uitkomen.”

Groep C
“In Groep C wordt Frankrijk de groepswinnaar. Daaronder zal er een grote strijd komen voor de tweede plaats..Ik ga voor de verrassing: Come On Australia.”

Groep D
“In groep D eindigt de Kleine Man (Messi, red.) op de eerste plaats. De tweede plaats is een lastige. Ik ga voor een Afrikaans land: Nigeria”.

Groep E
“Brazilie eerste, ik wil dat Matic op vakantie gaat. Het spijt me Nameja maar je moet op vakantie, daarom wordt Zwitserland tweede in de poule.”

Groep F
“Duitsland zal de groep winnen en Mexico wordt 2e.”

Groep G
“Engeland wordt eerste: Come On England, en ik denk dat België 2e wordt.

Groep H
“En dan tenslotte groep H , een uitgebalanceerde groep. Ik ga voor Senegal als groepswinnaar en Polen als tweede.”