wedden op real madrid - fc barcelona
Primera Division Real Madrid VBH

Bookmakers El Clasico: Wedden op Real Madrid – FC Barcelona.

Vanavond kunnen we weer genieten van dé voetbalwedstrijd der voetbalwedstrijden en wedden op Real Madrid – FC Barcelona. Speelden de meest populaire clubs van de wereld afgelopen woensdag nog in het Spaanse bekertoernooi, vandaag is het een regulier ‘El Clasico’ in de Spaanse Primera Division.

Woensdag wist FC Barcelona het bekerduel te winnen met 0-3. Wat ietwat geflatteerd was omdat ‘Barca’ in de eerste helft van het kastje naar de muur werd getikt door ‘de Koninklijken’. Real Madrid wil zeker revanche nemen vanavond en het zal dan ook andermaal een heet avondje worden in Santiago Bernabeu.

Feiten en weetjes voor het wedden op El Clasico

Met een gemiddelde van 4.6 doelpunten per wedstrijd in de laatste 5 onderlinge ontmoetingen wacht waarschijnlijk weer een doelpuntrijk avondje. In vier van die ontmoetingen viel tevens een rode kaart, iets waarvoor de quotering altijd zeer goed is en zeker het proberen waard vanavond.
Na de thuisnederlaag tegen Girona (1-2,red.) verloor Real dus 2 wedstrijden van haar laatste 4 thuiswedstrijden. 4 doelpunten van de in totaal 6 goals werden gescoord na de 75e minuut. In totaal werd maarliefst 52.63% van Real’s thuisdoelpunten in het laatste half uur van de wedstrijd gescoord.
Barcelona is de best presterende club in La Liga in uitwedstrijden. De catalen wisten 8 duels te winnen, speelde 3x gelijk en verloor slechts éénmaal. Barca scoorde meer uitdoelpunten dan iedere andere Spaanse club dit seizoen: een gemiddelde van 2.17 per wedstrijd. De bezoekers kunnen tevens buigen op een fantastische balans in wedstrijden in Bernabeu in de Primera Division. 7 keer wisten de Catalanen te winnen in de laatste 10 ontmoetingen hier waarvan in de laatste drie onderlingen ontmoetingen Barca minimaal 3 doelpunten wist te scoren.
De defensie verkeerd in blinkende vorm in de huidige campange. Met slechts tien tegen doelpunten in uitwedstrijden, waarvan slechts één tegendoelpunt werd geincasseerd in het laatste half uur.
Spelers om in de gaten te houden: Real’s top scorer, Karim Benzema (11 goals), scoorde 6 doelpunten in zijn 19 optredens tegen Barcelona. Ondertussen,  kan Luis Suárez niet stoppen te scoren tegen Real Madrid! De Barca superster scoorde eerder deze week, en prikte een hat-trick in het thuisduel in October.
VoetbalBookmaker Superstats: Real wist 9x het eerste doelpunt te scoren van haar 12 gespeelde thuiswedstrijden
11 van FC Barcelona’s wedstrijden eindigden met meer dan 3.5 doelpunten op het scorebord.
Real stond in 50% van haar thuiswedstrijden op voorsprong bij de rust.

BetFIRST

9.7

Design

10.0/10

Sportaanbod

10.0/10

Quoteringen

9.5/10

Live wedden

9.0/10

Bonus

10.0/10