Speciale Weddenschappen

Wedden op Transfers Ziyech, James, Eriksen

De transfermarkt is in enkele grote voetbal landen nog een aantal weken open en dus blijft het mogelijk om te wedden op transfers van enkele topspelers bij de online bookmakers.

Zoals elke seizoen vinden er altijd last-minute transfers plaats bij de grotere clubs, al dan niet onstaan uit paniek door slechte resultaten of blessures van bepalende spelers.

De eerste transfer weddenschap optie die we belichten is die van Hakim Ziyech. Ziyech ondertekende afgelopen week een nieuw sterk verbeterd contract en de verwachting is dan ook dat de Marokaans international bij Ajax zal blijven dit seizoen. Bij bookmaker betFIRST is het echter nog altijd mogelijk om in te zetten op een transfer van Ziyech.

Mocht Ziyech voor het sluiten van de markt verkassen naar FC Bayern dan wacht een uitbetaling van 3x de inzet. Sevilla wordt ook geopperd als nieuwe bestemming van Ziyech en dit zou goed zijn voor 9x de inzet. Hierbij moet echter vermeld worden dat Ziyech Sevilla weigerde in een niet al te ver verleden en de transfer uitgesloten lijkt. Als laatste mogelijke bestemming wacht AS Roma met een zeer hoge uitbetaling van 26x de inzet, maar ook dit lijkt ons totaal geen optie. Al met al lijkt wedden op een transfer van Ziyech een weddenschap om te vermijden, gezien de forse loonsverhoging bij Ajax.

Een veel besproken potentiele transfer deze zomer is die van James Rodriguez. Rodriguez werd nadrukkelijk in verband gebracht met Napoli, maar recente berichten in de media stellen dat Napoli geen interesse meer heeft. Volgens de bookmakers is Napoli echter nog steeds de belangrijkste gegadigde om de Colombiaan van Real Madrid over te nemen. Een uitbetaling van 2.25x de inzet wacht bij een transfer naar Napels.

Een andere club die nadrukkelijk wordt gelinkt aan de diensten van Rodriguez is Atletico Madrid. Atletico gaf al een vermogen uit aan Joao Felix maar lijkt nog wat geld over te hebben voor de Colombiaanse spelmaker. Mocht Rodriguez verhuizen naar Atletico dan wacht een uitbetaling van 3.50x de inzet.

Overige opties volgens de bookmakers zijn een transfer naar PSG (al dan niet als wisselgeld voor Neymar) 9.00, Juventus 21.00 of Bayern Munchen waar de Colombiaan al eerder aan verhuurd werd voor een hoge 34.00

De laatste transfer weddenschap optie die we uitlichten is die van Christian Eriksen, de spelbepaler van Tottenham Hotspur en tevens oud Ajacied. Eriksen wordt al maanden in verband gebracht met een toptransfer, geholpen door het feit dat hij na dit seizoen uit zijn contract loopt.

Op dit moment lijkt Atletico Madrid volgens de bookmakers de beste papieren te hebben om de Deen over te nemen. Een quotering van 2.75x de inzet wacht bij een transfer richting het Wanda Metropolitano. Stadsgenoot Real wordt ook vaak genoemd als nieuwe bestemming en ook hier geloven de bookmakers wel in als we de uitbetaling van 3.50x de inzet moeten geloven. Andere opties zijn Juventus (15.00) , FC Bayern (26.00), FC Barcelona (31.00) en het onvermijdelijke Paris Saint-Germain (34.00)

We willen er graag op wijzen dat uitleen periodes meetellen, en dus zal je de weddenschap winnen wanneer een van de spelers verhuurd wordt aan de club waarop jij je inzet hebt geplaatst. In dat kader denken wij dat een kleine inzet op een transfer van James richting PSG wel het risico nemen waard is.