Dubai WTA Tennis Lesia Tsurenko Simona Halep Tennis

Wedden op Tennis: Simona Halep – Lesia Tsurenko

De voormalig nummer 1 van de wereld, en huidige nummer 2 Simona Halep neemt het vandaag in Dubai op tegen de Oekrainse nummer 23 van de wereld Lesia Tsurenko.

De voormalig nummer 1 van de wereld Simona Halep zal zeer content zijn geweest over het feit dat ze gisteren vrij eenvoudig de mooie Eugenie Bouchard versloeg in 7-6, 6-4. Halep heeft een vrij druk schema achter de rug de laatste drie weken, waarin ze meedeed aan de Fed Cup en 2e werd in Doha, nadat ze in de finale verloor van Elise Mertens.

Halep, die het toernooi van Dubai eerder wist te winnen in 2015, is op weg naar haar 2e kwartfinale plek sinds haar overtuigende zege in 2015, toen ze twee top 10 spelers (Wozniacki en Makarova) wist te verslaan.

Lesia Tsurenko is voor het eerst door naar 1/8ste finales in Dubai. Gisteren had ze moeite met de nummer 107 van de wereld Lin Zhu en had maarliefst twee en een half uur nodig om de Chinese te verslaan: 6-4, 6-7, 6-3.

Tsurenko gaat vandaag op jacht naar de vijfde overwinning op een top 5 speelster in haar carriere, nadat ze in 2018 won van Wozniacki in de US Open en vorige maand Naomi Osaka versloeg in Brisbane. De onderlinge balans spreekt echter in het nadeel van Tsurenko, want in de zes eerdere ontmoetingen met Simona Halep trok de Roemeense vedette steevast aan het langste eind. Vorige week troffen de twee elkaar nog in Doha, Qatar waar Simona Halep vrij eenvoudig wist te winnen met 6-2, 6-3. Deze wedstrijd waarin Tsurenko vijf keer werd gebroken duurde slechts één uur en negentien minuten.

GokSjeik voorspellingen

Aanwezig voor ons in Dubai is Goksjeik, voor wie deze wedstrijd een thuiswedstrijd is. Of de Sjeik zich daadwerkelijk in het stadion bevind of in de aangelegen Irish Village waar het bier rijkelijk vloeit laten we in het midden maar dit is zijn voorspelling: Halep zal deze vrij eenvoudig winnen, en is een prima optie om te combineren met een aantal voetbal of andere tennis wedstrijden vandaag.

BetFIRST

9.7

Design

10.0/10

Sportaanbod

10.0/10

Quoteringen

9.5/10

Live wedden

9.0/10

Bonus

10.0/10