Champions League VBH

Wedden op Schalke 04 – Manchester City Champions League

Een loodzware opgave voor gastheer Schalke ’04 wacht in de Arena auf Schalke waar de Engelse grootmacht Manchester City op bezoek komt, voor velen de gedoodverfde favoriet om dit jaar de Champions League te winnen

De bookmakers hebben de weddenschappen voor het wedden op Schalke – Manchester City klaar staan en uiteraard heeft VoetbalBookmaker weer wat belangrijke aandachtspunten op een rij gezet.

De gastheren

Indien Schalke wenst door te stoten richting de Champions League kwartfinales voor het eerst sinds 2010/2011, dan zal men af moeten van het negatieve thuis-record tegen Engelse tegenstanders. De blauwe grootmacht uit Gelsenkirchen won geen van hun laatste zes thuiswedstrijden tegen een Engelse tegenstander. Vier keer werd er verloren en twee maal werd er gelijk gespeeld. De laatste thuiszege op een Engelse opponent dateert alweer naar 2001.

Schalke is echter ongeslagen thuis de laatste negen Europese thuiswedstrijden en zal daar enig vertrouwen uit kunnen putten. In de Bundesliga is het huilen met de pet op inmiddels want nadat men slechts eenmaal werd gewonnen in hun laatste vijf thuiswedstrijden vinden we Schalke terug als veertiende op de Bundesliga ranglijst.

De bezoekers

Voor Manchester City is het de zes opeenvolgende keer dat men de Champions League knock out fase weet te bereiken en verkeerd op het moment in een bloedvorm. ‘The Citizens’ wonnen hun laatste 12 van 13 wedstrijden in alle competities en trok maar liefst 49 keer de trekker over.

Alhoewel de vorm alle aanleiding biedt een overwinning van City te vermoeden zijn er altijd statistieken waarvoor een gokker kan vrezen. City is nog nooit verder gekomen dan de halve finale in de Champions League en de recente vorm in Champions League uitwedstrijden is niet om over mee naar huis te schrijven. Men wist slechts drie keer te winnen van hun laatste zes uitwedstrijden maar wist in haar laatste drie wedstrijden wel twee of meer doelpunten te maken.

VoetbalBookmaker Super Stats

Schalke heeft gemiddeld 2.25 doelpunten tegen gekregen in hun laatste acht Champions League thuis wedstrijden.

Man City heeft slechts eenmaal verloren in hun vorige vijf Europese wedstrijden op Duits grondgebied. Drie keer trok men aan het langste eind en eenmaal speelde City gelijk.

Schalke pakte dit seizoen al vier rode kaarten in de Bundesliga en is hiermee koploper.

VoetbalBookmaker Quoteringen
Champions League
Schalke 04 (1)
Gelijkspel (x)
Manchester City (2)
BTTS ja
BTTS nee
Over 1.5
Over 2.5
Over 3.5

BetFIRST

9.7

Design

10.0/10

Sportaanbod

10.0/10

Quoteringen

9.5/10

Live wedden

9.0/10

Bonus

10.0/10