Pronostieken Toto Tips Unibet Advies Wedavies Weddenschappen Tips

Goksjeik goktips voor het weekend

VoetbalBookmaker is terug en uiteraard staan we nog altijd in contact met ‘de Goksjeik’ uit Ras al Khaimah in de Emiraten. Sinds VoetbalBookmaker begon in 2007 zijn Goksjeik en John de Gok onze beste tippers met een bewezen reputatie in wedden op voetbal segment.

 

De voorspellingen van GokSjeik worden iedere vrijdag bekend gemaakt

Voorspellingen Goksjeik

Vandaag belde ik met de Goksjeik die erg druk is met het Dubai Duty Free Tennis toernooi wat zich afspeelt in zijn land. De Sjeik was zich aan het indrinken in het naastgelegen Irish Village waar de pinten a 10 euro per glas gretig aftrek vinden, onder het doorgaans welgestelde Dubai volk. Met de klanken van ‘the Cranberrys’ goed hoorbaar op de achtergrond stak de Goksjeik van wal over zijn voorspellingen van het weekeinde.
‘Deze week ben ik vrij druk met het tennis hier in Dubai, maar heb ik gisteren toch tijd gevonden het aanbod voor het komende weekend goed te analyseren, en fucking hell er staan goede matchen op het programma. 
Zo is er een Spanje de wedstrijd Sevilla – FC Barcelona waar ik zeker voor ga zitten. Hoewel de recente vorm van FC Barcelona niet grandioos is verwacht ik wel een overwinning van de Catalanen. Ik verwacht echter wel een goal van Sevilla in de 2e helft en sowieso een doelpunt van Lionel Messi, die in zijn carriere nooit meer scoorde dan tegen een andere club dan Sevilla.’
Barcelona to win, Both Teams to Score & Lionel Messi to score.
‘De zondag staat bij mij vooral in het teken van Manchester United – Liverpool de echte klassieker in Engeland tussen de twee grote rivalen. Ik ben benieuwd hoe Liverpool zich zal herstellen na de 0-0 in de Champions League tegen Bayern en of United vervolg kan geven aan de goede beker overwinning op Stanford Bridge afgelopen week. Het is lastig om hier een winnaar aan te wijzen, ik neig Liverpool te voorspellen maar ga echt voor een doelpunten weddenschap. Ik verwacht hier wel wat doelpunten!’
Manchester United – Liverpool over 2.5 goals.
‘Voor het lokale voetbal bij mij hier in de Emiraten heb ik ook nog een goede combinatie voorspelling voor jullie en jullie bezoekers. Deze hoef je geeneens in twijfel te trekken maar moet je gewoon knallen want dit is een winnende, mark my words. Zaterdag winnen zowel Ajman als Al Ain hun thuiswedstrijden. Een gecombineerde quotering van ruim 3.50 is echt een prima uitbetaling. Forget about it just pump it’.
Ajman en Al Ain both to win.
‘Dit was hem voor deze week, wat kort dankzij het tennis hier maar zeker niet minder lucratief.Maassalama.’
 

VOETBAL BOOKMAKER BEOORDELING

9.7

Design

10.0/10

Sportaanbod

10.0/10

Quoteringen

9.5/10

Live wedden

9.0/10

Bonus

10.0/10