Skip to content

Wedden op Presidentsverkiezingen in de VS 2024

Wedden op Trump 2024

Het is nog even ver weg, maar toch hebben bepaalde bookmakers de quoteringen voor het wedden op de Presidentiële verkiezingen al klaar staan. Ondanks dat het nog niet bekend is wie de potentiële kandidaten zullen zijn, hebben de bookmakers wel een lijst met kanshebbers beschikbaar staan.

In dit gedeelte vind u alles wat met het wedden op de Presidentiële verkiezingen te maken heeft. Zo brengen we laatste ontwikkelingen en mocht bijvoorbeeld President Trump een rally houden dan plaatsen wij die hier.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Gaat Trump zich verkiesbaar stellen voor de 2024 verkiezingen?

Volledig uitgesproken is het nog niet, maar het heeft er alle schijn van dat Trump zich verkiesbaar zal gaan stellen. Twee dagen geleden had Trump een interview met Wayne Root. Na afloop van het interview vertelde Root, aan The Gateway Pundit,  dat Trump het nog niet definitief had bevestigd, maar dat een YES op de tong hing bij de voormalig President.

 

VoetbalBookmaker weddenschap tips en voorspellingen van prominenten en wedfanatisten

Wie zijn de andere gegadigend vanuit de Republiekeinse Partij?

Volgens de bookmakers maakt Trump de grootste kans (op dit moment 4x de inzet terug bij verkiezing van Trump. ) Ron DeSantis, de gouverneur van Florida, is de tweede kanshebber (tegen een uitbetaling van 11x de inzet). ‘Big Ron’ levert puik werk in Florida, en is erg populair onder conservatieve Amerikanen. Onze verwachting blijft echter dat Trump er vol voor zal gaan en DeSantis het stokje zal proberen over te nemen in 2028.

Een andere kandidaat volgens de bookmakers is Mike Pence. De oud vice-president van Trump. Mike Pence wordt echter gehaat door Trump stemmers vanwege diens rol na de in hun ogen frauduleuze verkiezingen van 2020. Het noemen van de quotering is hij geeneens waard.

Wie toch wel verrassend genoemd mag worden op de lijst met potentiële Presidentiële kandidaten is Tucker Carlson. De FOX news host, staat bekend als conservatief en wordt gezien als populist. De anchorman van de best bekeken late night show op de Amerikaanse TV, heeft zeker talent. Wij verwachten hem echter nog niet in de running bij de volgende verkiezingen.

Wie stelt zich kandidaat voor de Democraten?

Volgens de bookmakers maakt de huidige vice-President, Kamala Harris, zij levert op dit moment 6.00x de inzet op bij een winnende weddenschap, de beste kans. En is daarmee na Joe Biden zelf de grootste favoriet. Of ‘Sleepy Joe’ zelf de strijd aan zal gaan met Trump valt nog te betwijfelen. Biden maakt een steeds meer verwarrende indruk en lijkt te oud om nog vier jaar extra te kunnen doorwerken. De goede oude tijd toen Joe Biden nog ’tough guys’ als Corn Pop vanzich af kon schudden lijken geteld. Toch hebben de bookmakers nog altijd 5.00x de uitbetaling voor hem over.

Outsiders worden gezien als P. Buttigieg, de oud luitenant studeerde af aan Yale en The Oxford University, en werkte al in meerde politieke functies. En liep op jongere leeftijd stage voor een regionale uitvoering van NBC News. Voor Buttigieg krijg je een uitbetaling 41.00 x de inzet. Het lijkt ons echter weggegooid geld.

Uiteraard kunnen we niet om Alexandria Ocasio-Cortez heen. Het meest gepushte meisje in de politiek (denk hierbij aan Netflix docu’s) is een socialist en wordt door mannen vaak omschreven als een ‘lekker ding’. Nieuwe generatie democraten hebben vertrouwen in haar en zien ‘AOC’ het liefst als opvolger van Joe Biden. Mocht je hierop in zetten dan ontvang je op dit moment 51.00x de inzet.,

Veelgestelde over wedden op de Amerikaanse Presidentiële Verkiezingen

Op dit moment hebben de bookmakers die sinds 1 oktober live zijn gegaan in Nederland. Nog geen aanbod beschikbaar voor weddenschappen op de Presidentiële verkiezingen van 2024. Spoedig verschijnen Bwin en Unibet weer op het toneel in Nederland en kun je op deze pagina een bonus vinden om gratis in te zetten op de verkiezingen. Hou hier sowieso rekening mee tijdens het live wedden op de nieuwe President van de Verenigde Staten.

Ja, wedden op de Amerikaanse President Verkiezing wordt vaker gedaan dan op de Super-bowl, The Grand National, Het WK-voetbal of welk ander topevenement dan ook. De strijd tussen Biden en Trump was het evenement met de meeste inzetten ooit.

Naast de wedoptie om te wedden op de nieuwe President. Kun je ook wedden op welke staten gewonnen worden. Wie uiteindelijk wint een Democraat of Republikein. En nog tientallen andere weddenschap opties staan klaar.

Met al het gedonder rondom de Dominionmachines, en het stemmen per post. Stinkt het zaakje flink. Daarnaast hebben wij op de avond zelf de quoteringen non-stop geanalyseerd en moeten concluderen dat het een match-fixing event betrof, of een schier onmogelijke gebeurtenis. De quoteringen stonden op een bepaald moment zo hoog in het voordeel van Trump. Dat het vergelijkbaar was wanneer Nadal tegen een middelmatige tennisser stond te spelen. 2-0 voor in sets en 5-1 in games. Ondenkbaar dat dit nog uit handen wordt gegeven. Een mysterieuze maildrop in het holst van de nacht deed de quoteringen en de uitkomst daarna verrassend kantelen. Iets om zeker rekening mee te houden dat dit zomaar opnieuw kan gebeuren.

Bookmakers hebben altijd bonussen beschikbaar voor nieuwe klanten die zich aanmelden via VoetbalBookmaker. Bekijk onze homepagina en zie direct de beste aanbiedingen.

Het is niet precies duidelijk wanneer Unibet weer open gaat, maar zodra dit gebeurt dan kun je direct weer wedden op Trump. Zodra Unibet weer open gaat geven wij de hoogste aanmeldingsbonus van Nederland. Onthoud dit wanneer je signalen ontvangt dat Unibet weer heropent.

Bookmakers 365 Bonus
advertentie

Laatste nieuws wedden op de Presidentsverkiezingen 2024

Terugkijken: Eerste Trump rally van het jaar

Terugkijken: Eerste Trump rally van het jaar

Duizenden Amerikanen trekken vandaag richting Florence, Arizona waar Donald Trump zijn eerste ‘Save America’ rally van het jaar zal houden.…
Trump Interview door Candance Owens.

Trump Interview door Candance Owens.

Trump verscheen deze week meerdere keren in het nieuws, omdat hij achter het vaccin blijft staan. Zijn achterban is het…
🎥Trump noemt generaal een 'Fucking Idiot'.

🎥Trump noemt generaal een 'Fucking Idiot'.

Donald Trump zat er goed in zaterdagavond op een TPUSA evenement in zijn thuishaven Mar-a-Lago. Nadat hij eerder op de…

Donald Trump interview door Nigel Farage.

Trump was te gast bij Nigel Farage voor het eerste interview met een buitenlandse zender sinds het einde van zijn…
Joe Biden's approval rating daalt fors, maar desondanks geen wijzigingen bij bookmakers.

Joe Biden's approval rating daalt fors, maar desondanks geen wijzigingen bij bookmakers.

Joe Biden’s approval rating daalde deze week tot 36.3%,meer dan de helft van de geregistreerde kiezers gaven een afkeurend advies…