Wedden op WK-voetbal 2022

4.3/5
Circus VoetbalBookmaker Bonus

* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Minimale storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. Kansen en wedrestricties zijn van toepassing. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Wedden op het WK Voetbal 2022 Bookmakers - Bookmakers Qatar 2022

Sinds 2007 vergelijken Nederlandse voetbalweddenschappen liefhebbers de quoteringen voor het wedden op het wereldkampioenschap voetbal op VoetbalBookmaker. 

Dagelijks staan de quoteringen van de beste bookmakers van Nederland op een rij, om veilig en betrouwbaar te wedden op het WK-voetbal in Qatar 2022. Alle bookmakers waarmee u kunt wedden op Qatar 2022 zijn in het bezit van een vergunning van de kansspelautoriteit.  

De quoteringen voor het wedden op het WK worden in real-time bijgewerkt en zijn daardoor uiterst betrouwbaar. 

De uitslagen van alle WK-wedstrijden worden bewaard waardoor je terug kunt zien  wat de exacte quotering van de wedstrijd was. Best interessant om in de gaten te houden. En we kunnen je verzekeren dat je verstelt, zal staan hoe vaak een underdog met een hoge odd uiteindelijk winstgevend was.

WK Voetbal weddenschappen en TOTO voorspellingen

Op VoetbalBookmaker vind je dagelijks voorspellingen voor het wedden op het WK en het Nederlands elftal. Wij hebben buitenlandse kenners in huis die ons voorzien van de beste voorspellingen voor de eindronde in Qatar.

We houden echter ook de Nederlandse media en podcasts in de gaten op uitlatingen van journalisten en andere prominenten. 

Wanneer bijvoorbeeld Valentijn Driessen of Johan Derksen een voorspelling geeft op TV dan plaatsen wij die hier. En ook Aad de Mos, die nog altijd steevast actief is op social als een jonge tiener, geeft regelmatig zijn visie over de wedstrijden op het WK.

Gratis wedden op het WK Voetbal bij de beste voetbal bookmakers

VoetbalBookmaker werkt al sinds 2007 samen met de meest betrouwbare bookmakers wereldwijd. Wij waren de eerste voetbalweddenschappen quoteringen vergelijker van Nederland. Hierdoor hebben we veel contacten in de industrie en hebben we altijd de beste bonussen voor Nederlandse gokkers in de aanbieding. 

Tijdens het WK-voetbal is het mogelijk honderden euro’s gratis in te zetten op de wedstrijden in Qatar. Dagelijks zijn er daarnaast free bets te verzamelen. Alle bookmaker promoties om gratis in te zetten op het WK vind je onder ‘Bookmaker Promoties’ in ons menu.

 

Vergelijk 1x2 Champions League Quoteringen maar ook BTTS Odds, Correcte uitslagen en Handicaps

Zodra je op de naam van een WK 2022 wedstrijd klikt dan zie ook de tekst ‘selecteer Betting market’. Wanneer je hier op klikt, verschijnt een dropdown menu met alle beschikbare weddenschap opties voor de desbetreffende WK voetbal wedstrijd. 

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de vraag of beide teams zullen gaan scoren, handicap uitslagen, het correcte eindresultaat en zaken als eindstand/ruststand en dubbele kans weddenschappen.

Veelgestelde vragen over wedden op de Champions League bij bookmakers

Wij wedden het liefst bij Bet365, Bwin of Unibet op het WK-voetbal. Betcity is echter een goed alternatief op dit gebied. Wij vermijden Toto want die hebben Nederlanders decennialang in de kou gezet en afgescheept met waardeloze quoteringen. Daar doen nieuwe prachtige reclames niks meer aan af.

Van oudsher er wordt er onwijs veel ingezet vanuit Engeland, en is Engeland met afstand de grootste gokmarkt. Daarnaast wordt er tegenwoord ook veel ingezet vanuit de Verenigde Staten. In ieder land vind je fanatieke gokkers en favorieten als Brazilië, Duitsland en Frankrijk zijn altijd favoriet bij de weddenschappen liefhebbers qua inzetten.

Grote landen winnen vaak van de kleinere landen in de groepsfase. Een combinatie weddenschap plaatsen op enkele favorieten voorafgaand aan het toernooi werkt vrij aardig. Onze favoriet is echter wedden op beide teams scoren zodra het toernooi in de knock out fase is aangekomen. Wanneer alles op het spel staat gebeurt dit met grote regelmaat.

Bet365 is een geweldige bookmaker om te wedden op het WK voetbal. Zodra je inzet op een land en het land weet met 2 doelpunten voor te komen dan wordt je weddenschap al als winstgevend aangemerkt door Bet365. Ongeacht of de voorsprong in een later stadium nog wordt weggeven.

Bookmakers WK Voetbal 2022 Qatar