wedden op heracles - fc utrecht
Eredivisie FC Utrecht Heracles Almelo Voetbal

Wedden op Heracles – FC Utrecht

Vanavond kunnen we wedden op Heracles – FC Utrecht een bijzonder aantrekkelijk duel live vanuit het Polman stadion. Heracles kan vanavond een nieuw club record bewerkstelligen indien het opnieuw de nul weet te houden. Dit zou voor de vierde keer op rij zijn. Alle lichten staan sowieso op groen in Almelo want in thuiswedstrijden wist Heracles 54.55% van de wedstrijden te scoren.

Buiten de top 3 clubs om is Heracles de club met het beste thuisdoelpunten gemiddelde. De Heraclieden scoren gemiddeld 2.55 doelpunten per thuiswedstrijd. Een richtings-verkeer qua doelpunten is echter zeker geen uitgemaakte zaak want dit seizoen wordt en ook door uitploegen vaak gescoord op het kunstgras van het Polman stadion. Met een doelpunten gemiddelde van 3.91 per wedstrijd overstijgt het het Eredivisie gemiddelde van 3.44 doelpunten per wedstrijd ruimschoots. Een Under/Over weddenschap lijkt dan ook een goede optie.

Utrecht’s laatste wedstrijden toont aan dat de defensie zeer kwetsbaar is. Met minimaal twee tegendoelpunten in de laatste zes Eredivisie wedstrijden hebben de mannen van Dick Advocaat zeker wat te vrezen tegen het flink scorende Heracles.

Opvallend is ook dat 6 van de 7 ontmoetingen van trainer Dick Advocaat tegen Heracles resulteerde in een wedstrijd met meer dan 3.5 doelpunten. Gemiddeld werd er maar liefst 4.57 keer gescoord in alle persoonlijke ontmoetingen van Dick Advocaat tegen Heracles.

Spelers om in de gaten te houden

Vanavond keert Heracles clubtopscorer Adrián Dalmau terug van een schorsing. In zijn laatste optreden voor de Heraclieden wist Dalmau maarliefst 4 keer te prikken.

Ondertussen valt bij FC Utrecht op dat Simon Gustafsson de laatste 2 wedstrijden van FC Utrecht telkens het openingsdoelpunt wist te scoren.

Opvallende statistiek voor wedden op Heracles – FC Utrecht

Dick Advocaat speelde met zijn clubs in onderlinge ontmoetingen tegen Heracles nog nooit gelijk. Hij wist 5 keer te winnen van Heracles tegen 2 gelijkespelen.

In de laatste 14 ontmoetingen in Almelo wist FC Utrecht slechts 1x te winnen!

Dit seizoen heeft Heracles nog niet gelijkgespeeld in het eigen Polman stadion. 8 duels werden er gewonnen en 3 duels gingen verloren.

Toto Tips en Bookmaker voorspellingen van John de Gok

3 opties zijn goed voor dit duel in mijn optiek. Voor de zekerheidjes is een dubbele kans weddenschap Heracles/FC Utrecht een prima optie. Daarnaast is een inzet op meer dan 3.5 doelpunten een interessante en ga ik sowieso voor een overwinning van Heracles.

Betfirst Eredivisie Gokken

9.7

Design

10.0/10

Sportaanbod

10.0/10

Quoteringen

9.5/10

Live wedden

9.0/10

Bonus

10.0/10