Bookmakers FC Porto
Wedden, Gokken, Bookmakers

Wedden op Famalicao – FC Porto

Wedden op Famalicao – FC Porto

Woensdag avond hervat FC Porto haar jacht naar een nieuwe landstitel in de Primeira Liga. Wil FC Porto de voorsprong op aartsrivaal Benfica behouden dan zal men moeten afreken met Famalicao.

Famalicao

De thuisploeg kan terugkijken op een zeer solide campange dit seizoen. Onder leiding van voormalig assisent coach van Everton, Joao Pedro Sousa, wist Famalicao zich ,voor de corona stop, op te knokken richting een zevende plaats op de ranglijst.

Dankzij een slechte run in haar laatste acht wedstrijden heeft Famalicao de kansen op Europees voetbal vergooid. Een 0-0 van Famalicao tegen Belenenses betekende het zwaard van Damascus voor de Europese ambities van de club. En betekende tevens dat in de laatste acht wedstrijden slechts 1 keer werd gewonnen.

Bij het wedden op Famalicao – FC Porto verwacht je dan ook geen overwinning van Famalicao. Al dien je zeker rekening te houden dat dankzij het coronavirus alles anders is. De Bundesliga heeft inmiddels al aangetoond dat verrassingen mogelijk zijn.

Porto

De grootmacht uit Porto staat zoals wel vaker bovenaan en staat op dit moment 1 punt los van rivaal Benfica. Sergio Conceicao’s mannen zijn 7 wedstrijden op rij ongeslagen. De laatste wedstrijd speelde Porto 1-1 thuis tegen Rio Ave, hiervoor werd 6 keer gewonnen.

In de laatste 3 wedstrijden van FC Porto werden er minder dan 2.5 doelpunten gemaakt. Dit is totaal niet gebruikelijk want FC Porto, alsmede Benfica, staan bekend om het hoge doelpunten gemiddelde per wedstrijd.

Porto is in haar laaste 5 uitwedstrijden ongeslagen en lijkt de grote kanshebber voor een overwinning vanavond.