Bookmaker Updates

Wedden op de Serie A

De Serie A moest in tegenstelling tot de Premier League nog groen licht krijgen van de overheid en Minister van Sport Vicente Spadafora heeft nu te kennen gegeven dat de competitie op 20 juni weer van start kan gaan, maar dat dat eveneens moet gebeuren achter gesloten deuren.

Een week eerder, op 13 juni, worden echter eerst al de returns van de halve finales van de Coppa Italia gespeeld. Het gaat om de confrontaties Juventus-AC Milan (1-1 na heenwedstrijd) en Internazionale-Napoli (0-1 na heenwedstrijd). Ook hierbij is vanzelfsprekend geen publiek welkom.

In de Serie staan nog de inhaalwedstrijden Internazionale-Sampdoria, Atalanta-Sassuolo, Torino-Parma en Hellas Verona-Cagliari en elf speelrondes op het programma. Alle duels beginnen vanwege de hitte op zijn vroegst aan het einde van de middag.

De Serie wacht een spannende ontknoping. Juventus gaat aan de leiding met maar een punt voorsprong op de verrassende nummer twee Lazio, dat kans maakt op het eerste kampioenschap sinds 2000, en negen punten op nummer drie Internazionale.

De Premier League en de Serie A zijn de derde en vierde Europese topcompetitie die het seizoen gaan afronden. De Bundesliga begon ruim een week geleden alweer en La Liga vanaf 8 juni. Onder meer de Ligue 1 en de Eredivisie zijn al wel gestaakt.

Wordt vervolgd.