4.3/5
Circus VoetbalBookmaker Bonus

* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Minimale storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. Kansen en wedrestricties zijn van toepassing. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Wedden op de Ligue 1 bij Voetbal Bookmaker.

Wedden op de Ligue 1 in Frankrijk was altijd al redelijk populair, maar nu nog een stuk interessanter dankzij de aankoop van Lionel Messi, door Paris St.-Germain. Vooral het wedden op PSG is erg populair, maar ook zijn er veel Nederlanders voor wie het hart meer klopt voor Qlympique Marseille of Lyon. De Ligue 1 een heerlijke competitie om op te wedden. 

De quoteringen van alle Lique 1 weddenschappen worden automatisch bijgewerkt door de bookmaker zelf, en zijn zo altijd up-to-date. Alle bookmakers waarmee u kunt wedden op de Ligue1 zijn in het bezit van een vergunning van de kansspelautoriteit.  

Sinds 1 Oktober zijn meerdere bedrijven legaal op de Nederlandse markt. Goed nieuws want nu heb je de kans naast de Toto, ook te kiezen voor het wedden op de Ligue 1 bij de nieuwe online wedkantoren, als Betcity, Bet365 en binnenkort weer Unibet.

De quoteringen worden live tijdens de Ligue 1 wedstrijden weergeven, inclusief de tussenstanden. Zo kun je live de quoteringen van de bookmakers per wedstrijd vergelijken. Zie jij dat een doelpunt van bijvoorbeeld Messi in de lucht hangt en wil je toe slaan, kijk dan snel welke bookmaker de hoogste uitbetaling in petto heeft. Tijdens live wedstrijden zijn de hoogtes van uitbetaling per bookmaker erg verschillend. Let op dat je de hoogste pakt en pak tot wel 2,3x zoveel van je inzet terug.

De uitslagen van de Ligue wedstrijden worden bewaard waardoor je terug kunt zien wat de exacte quotering van de wedstrijd was. Leuk om in de gaten te houden en ook altijd een eye-opener waarin je kunt zien dat favorieten toch vaak het onderspit delven. Je kan ook terugkijken wat de quoteringen waren van beide ploegen scoren etc

Ligue 1 en Toto weddenschappen voorspellingen.

Wij plaatsen met regelmaat tips en advies voor de Toto en andere Ligue 1 weddenschappen. We struinen de Duitse media af op zoek naar wat deskundige te melden hebben. En hebben enkele beroeps traders op Betfair die hoge kennis hebben van het Franse voetbal. Daarnaast houden we social media in de gaten, want ook onder twittergekkies zijn goede tipsters te vinden.

 

VoetbalBookmaker weddenschap tips en voorspellingen van prominenten en wedfanatisten

Gratis inzetten op de Ligue 1 bij de beste bookmakers.

Dankzij een lange samenwerking met top-bookmakers als Bwin en Unibet, hebben wij altijd de beste gok bonussen van Nederland beschikbaar. Nieuwe bookmakers Betcity en Bet365 hebben voor al onze bezoekers een welkomstbonus beschikbaar.

Je kunt de beste bonussen vinden aan de rechterzijde naast de Ligue 1 quoteringen, of onder aan de pagina wanneer je via een mobiele telefoon onze wedden op de Ligue 1 pagina bezoekt.

Vergelijk meer dan 1x2 quoteringen en benut zeker de andere Ligue 1 gokquoteringen

Zodra je op de naam van een Ligue 1 wedstrijd klikt dan zie ook de tekst ‘selecteer Betting market.’ Wanneer je hier op klikt, verschijnt een dropdown menu met alle beschikbare weddenschap opties voor de door jouw uitgekozen wedstrijd.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de vraag of beide teams zullen gaan scoren, handicap uitslagen, het correcte eindresultaat en zaken als eindstand/ruststand en dubbele kans weddenschappen. Wanneer de gokmarkt wordt aangevuld met bedrijven als Bwin, Betway en Unibet dan voegen wij deze quoteringen automatisch toe, en kan je écht zien welk bedrijf de beste voetbal quoteringen beschikbaar heeft.

Veelgestelde over wedden op de Ligue 1.

Zoals de markt er nu uit ziet, is Bet365 de beste optie voor Ligue 1 weddenschappen. Daarna is de bookmaker Betcity een zeer goede optie. Binnenkort verschijnen nieuwe partijen als Unibet en Bwin ook in ons overzicht.

Logischerwijs is PSG de favoriet. Zowel wij zelf als de bookmakers voorzien een landstitel voor de sterren uit Parijs. Maar dit hoeft echter niet altijd juist te zijn. Kijk maar naar het vorige seizoen.

De Ligue 1 beperkt zich voor ons vooral op PSG. Vooral live wedstrijden. Het wil nog weleens voorkomen dat PSG op achterstand komt. En de quoteringen al vrij snel richting de 2.00 + stijgt. Het uitgelezen moment op toe te slaan.

De toppers van de Ligue 1 zijn allemaal te zien op Ziggo Sport.

De hoogste bonus voor nieuwe spelers in Nederland is dit moment 100 euro gratis wedkrediet van Bet365

Bookmaker wedden Ligue 1