Wedden op de Champions League

4.3/5
Circus VoetbalBookmaker Bonus

* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Minimale storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. Kansen en wedrestricties zijn van toepassing. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Wedden op de Champions League Bookmakers

Sinds 2007 vergelijken Nederlandse voetbalweddenschappen liefhebbers de quoteringen voor het wedden op de Champions League op VoetbalBookmaker. 

Dagelijks staan de beste quoteringen van de beste bookmakers van Nederland op een rij. Alle bookmakers waarmee u kunt wedden op de Champions League zijn in het bezit van een vergunning van de kansspelautoriteit.  

De quoteringen voor het wedden op de Champions League worden in real-time bijgewerkt en zijn daardoor uiterst betrouwbaar. Nieuw sinds dit seizoen is dat de Eredivisie ook live worden weergegeven. Hierdoor kun je van alle Eredivisie wedstrijden de live tussenstanden en quoteringen bekijken.

De uitslagen van de wedstrijden worden bewaard waardoor je terug kunt zien  wat de exacte quotering van de wedstrijd was. Best interessant om in de gaten te houden. En we kunnen je verzekeren dat je verstelt zal staan hoe vaak een hoge Eredivisie quoteringen uiteindelijk winstgevend was.

Champions League weddenschappen en TOTO voorspellingen

Op VoetbalBookmaker vind je wekelijks de beste voorspellingen voor het wedden op de Champions League. Wij hebben buitenlandse kenners in huis die ons voorzien van de beste Champions League wed voorspellingen. 

We houden echter ook de Nederlandse media en podcasts in de gaten op uitlatingen van journalisten en andere prominenten. 

Wanneer bijvoorbeeld Valentijn Driessen zijn licht laten schijnen over een Champions League wedstrijd. En we vooral niet moeten inzetten op een goal van Lucas Moura (want die man scoort nooit) dan doen we dat juist wel.

Gratis wedden op de Champions League bij de beste voetbal bookmakers

VoetbalBookmaker werkt al sinds 2007 samen met de beste Champions League bookmakers wereldwijd. Wij waren de eerste voetbalweddenschappen quoteringen vergelijker van Nederland. Hierdoor hebben we veel contacten in de industrie en hebben we altijd de beste bonussen voor Nederlandse gokkers in de aanbieding. 

Je kunt de beste bonussen vinden aan de rechterzijde naast de Champions League quoteringen, of onder aan de pagina wanneer je via een mobiele telefoon onze wedden op de Eredivisie pagina bezoekt.

Vergelijk 1x2 Champions League Quoteringen maar ook BTTS Odds, Correcte uitslagen en Handicaps

Zodra je op de naam van een Champions League wedstrijd klikt dan zie ook de tekst ‘selecteer Betting market’. Wanneer je hier op klikt, verschijnt een dropdown menu met alle beschikbare weddenschap opties voor de desbetreffende Eredivisie wedstrijd. 

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de vraag of beide teams zullen gaan scoren, handicap uitslagen, het correcte eindresultaat en zaken als eindstand/ruststand en dubbele kans weddenschappen.

Veelgestelde vragen over wedden op de Champions League bij bookmakers

Wij wedden het liefst bij Bet365, Bwin of Unibet op de Champions League? Betcity is echter een goed alternatief op dit gebied. Wij vermijden Toto want die hebben Nederlanders decennialang in de kou gezet en afgescheept met waardeloze quoteringen. Daar doen nieuwe prachtige reclames niks meer aan af.

Bayern München, FC Barcelona, Real Madrid, PSG, Manchester United. En uiteraard op nationaal gebied Ajax. Steeds meer mensen zien wereldwijd ook de kwaliteit van Ajax in het huidige Champions League jaar en zien we ook veel inzetten op de Amsterdammers.

9 van de 10 keer wandelen de absolute kanshebbers vrij eenvoudig door de groepsfase heen. Een accumulator weddenschap op de favorieten in de Champions levert met regelmaat een goed resultaat op.

Bet365 is niet alleen één van de meest betrouwbare bookmakers van Europa, maar heeft ook met afstand het grootste Champions League weddenschappen aanbod beschikbaar. Het bedrijf is het grootste gokkantoor van de wereld, dus ook voor de Champions League is Bet365 een grote speler.

Op dit moment is de hoogste bonus voor het wedden op de Champions League beschikbaar bij Bet365. Dankzij een eerstestortingsbonus ter waarde van 100 euro is het mogelijk 100 euro gratis in te zetten op de Eredivisie.

 

Voetbal Bookmaker Champions League