Wedden op Dylan Groenewegen
Wielrennen

Wedden op de 1e etappe BinckBank Tour

Vandaag begint de BinckBank tour op Belgisch grondgebied. Nadat de BinckBank tour de laatste twee keer in Nederland startte is er door de organisatie gekozen voor een Belgische ‘grand depart’. Het startschot wordt vandaag gegeven in Beveren, een gemeente in het Waasland, dichtbij de Nederlandse grens. Lees hieronder een voorbeschouwing voor het wedden op de 1e etappe BinckBank Tour.

Sportliefhebbers kennen de stad vanwege de plaatselijke voetbal trots Waasland-Beveren waar Belgisch legende Jean Marie Pfaff als keeper en Johan Boskamp als trainer fuore maakte. Bekende uit het wielerpeloton Greg van Avermaet keepte in de jeugd van de club alvorens hij op achtiende jaar de overstap maakte naar het wielrennen.

De aankomst plaats van vandaag is Hulst, om precies te zijn op de rondweg, vlak voor de meubel boulevard van Morres wonen. Woon je in de buurt dan kun je jouw weddenschap wellicht live zien winnen. We kunnen u nu al vertellen dat het opzeker een massasprint zal worden. Dylan Groenewegen, Sam Bennet en Arnaud Demare zullen om de overwinning gaan strijden.