Bordeaux Ligue 1

Wedden op Bordeaux – Guingamp Ligue 1

Wedden op Bordeaux – Guingamp voorbeschouwing van Voetbal Bookmaker. Bekijk de laatste info voor lucratief wedden op Bordeaux – Guingamp.

De gastheren

Bordeaux zou een makkelijke avond kunnen verwachten gezien men het opneemt tegen Guingamp, de hekkensluiter van de Franse Ligue 1. Guingamp won slechts twee van haar laatste 19 wedstrijden. Middenmoter Bordeaux verloor in eigen huis slechts 1 keer in de laatste 11 wedstrijden.

Bordeaux kan met een goed gevoel aan de match beginnen nadat het afgelopen weekend de ‘derby de la Garonne’ wist te winnen van Toulouse, waarmee men de zesde opeenvolgende thuisoverwinning wist te realiseren. In vier van de laatste negen thuiswedstrijden wist Bordeaux tevens de nul te behouden.

‘Les Girondins’ heeft een geweldige thuis history tegen Guingamp in de Ligue 1. Men won 9 van de laatste 12 ontmoetingen, verloor slechts eenmaal en speelde 2 keer gelijk. In deze laatste ontmoetingen scoorde Bordeaux 27 goals en kreeg men 9 er negen tegen.

De bezoekers

De bezoekers nederlaag in haar laatste wedstrijd op bezoek bij Lyon zorgde voor een negatieve serie van vier verloren wedstrijden op een rij. In slechts 1 van de laatste 4 wedstrijden wist Guingamp te scoren.

Guingamp bezit op dit moment het slechtste uitrecord van de Ligue 1. ‘Les Guingampais’ kreeg maarliefst 29 doelpunten om de oren, een gemiddelde van 2.42 per match.

 

Spelers om in de gaten te houden

Bordeaux aanvaller François Kamano scoorde al 8 x dit seizoen, waarvan 6 in thuiswedstrijden

Guingamp’s top scorer Marcus Thuram (zeven doelpunten , één assist) is betrokken geweest bij 47 procent van de doelpunten van Guingamp.

 

 

BetFIRST

9.7

Design

10.0/10

Sportaanbod

10.0/10

Quoteringen

9.5/10

Live wedden

9.0/10

Bonus

10.0/10