Champions League VBH

Wedden op Atletico Madrid – Juventus Champions League

Het prachtige nieuwe Wanda Metropolitano stadion in Madrid vormt het décor voor de prachtige Champions League ontmoeting tussen Atletico Madrid en Juventus. Voor het eerst keert Christiano Ronaldo terug in zijn voormalige thuisbasis Madrid, en neemt hij het op tegen de rivalen van zijn oude club Real.

Wedden op Atletico Madrid tegen Juventus wordt lucratiever met de kennis die VoetbalBookmaker je voorschotelt. Lees hieronder de laatste feiten over deze interessante ontmoeting in de Champions League.

De gastheren

Atlético heeft in haar laatste acht duels in alle competities zes doelpunten weten te maken, en won haar laatste vier Champions League ontmoetingen met een marge van twee doelpunten verschil. Daarnaast wist men in al die wedstrijden bij rust al met minimaal een 1-0 voorsprong de kleedkamer op te zoeken. We mogen dan ook verwachten dat Atléti als de bliksem van start zal gaan en ‘de oude dame’ zodoende probeert te verrassen.

Mocht Atlético een penalty krijgen dan wijst het verleden tegen tegenstanders uit de groep 1 pot bij de Champions League loting uit dat Antoine Griezmann een penalty zal scoren. Dit gebeurde de laatste drie wedstrijden tegen een team uit de groep 1 pot.

De bezoekers

Dat het geen gemakkelijke opgave zal worden bewijst de recente historie van Juventus in knock out wedstrijden waarin het eerst uit speelde. In drie van haar laatste vier in deze wedstrijden waarin Juve zich kwalificeerde voor de volgende ronde, wist men het eerste uitduel te winnen met grote marge en zonder het incasseren van een tegendoelpunt.

Voor de laatste verassing in Bern, waar Juventus verloor van Young Boys op 12 december, was Juve bezig aan een indrukwekkende uitzege reeks. Vijf keer op rij wist men uit te winnen op rij, waarvan twee keer zonder een tegendoelpunt en een 1e helft voorsprong voor de ‘Bianconeri’.

Spelers om in de gaten te houden

Álvaro Morata wordt indien hij speeltijd krijgt de zevende man die voor beide Madrileense grootmachten speelde in een UEFA competitie. In zijn laatste wedstrijd was Morata goed voor een assist op Griezmann.

Topvedette Christiano Ronaldo had een zeer frustererende Champions League groepsfase campagne, maar komt nu uit een geweldige run waarin hij vier keer wist te scoren in de Serie A.

VoetbalBookmaker Super Stats

Beide ploegen ontmoette elkaar slechts eenmaal eerder in Madrid. Atletico Madrid wist het 2014/15 groepsfase duel in de Champions League toen te winnen met 1-0.

In de laatste zes wedstrijden in alle competities van Juventus werd meer dan 2.5 x gescoord, waarin in vijf wedstrijden één team exact drie keer wist te scoren.

In de huidige Champions League campagne is de gemiddelde minuut waarin Juventus een goal weet de maken de 47ste minuut.

VoetbalBookmaker Quoteringen
Champions League
Atletico (1)
Gelijkspel (x)
Juventus (2)
BTTS ja
BTTS nee
Over 1.5
Over 2.5
Over 3.5

 

BetFIRST

9.7

Design

10.0/10

Sportaanbod

10.0/10

Quoteringen

9.5/10

Live wedden

9.0/10

Bonus

10.0/10