VoetbalBookmaker
Weddenschap Opties

Wat is een HT/FT weddenschap

Wat is een HT/FT weddenschap bij bookmakers online? Een zeer populaire weddenschap variant bij bookmakers, de VoetbalBookmaker redactie en onze bezoekers is de Halftime/Fulltime weddenschap, vrij vertaald het wedden op de rust en eindstand. Veel bookmakers op het internet hanteren de afkorting HT/FT. Gezien de meerdere uitkomsten zijn de quoteringen voor de HT/FT weddenschappen zeer hoog, en zeker het overwegen waard.

Belangrijk om te onthouden is dat het cijfer 1 staat voor de thuis spelende club, X voor een gelijkspel en 2 voor een zege van de uitspelende club. Het cijfer voor het slash teken (/) staat voor de winnaar van de 1e helft in de wedstrijd, waar het cijfer na het slash(/) teken staat voor de winnaar van de 2e helft.

Als voorbeeld gebruiken wij de klassieker tussen Feyenoord en Ajax als antwoord op de vraag: wat is een ht/ft weddenschap?

HT/FT: 1/1 @ 3.75

Deze weddenschap winnen we als de thuisploeg, Feyenoord, met een voorsprong de rust in gaat. Als de Feyenoord deze voorsprong in de tweede helft niet uit handen geeft, winnen we de weddenschap.

HT/FT: X/1 @ 6.60

Bovenstaande weddenschap houdt in dat er in de rust een gelijkspel op het scorebord staat, bijvoorbeeld 0-0. Als Feyenoord de wedstrijd vervolgens in de tweede helft naar zich toe trekt en uiteindelijk wint, dan winnen we de weddenschap.

HT/FT: 2/1 @ 36.00

Bovenstaande weddenschap geeft aan dat Ajax (de uitspelende ploeg dus ‘2’) met een voorsprong gaat rusten, bijvoorbeeld 0-1. Indien Feyenoord sterk terug komt en in de 2e helft de wedstrijd uiteindelijk weet te winnen (bijvoorbeeld met 3-1) dan winnen we de weddenschap.

HT/FT: 1/X @ 14.50

Deze weddenschap wil zeggen dat de thuisploeg Feyenoord gaat rusten met een voorsprong. In de tweede helft dient Ajax echter de gelijkmaker te maken en de wedstrijd moet vervolgens in een gelijkspel eindigen om de weddenschap te winnen.

HT/FT: X/X @ 6.50

Deze weddenschap geeft aan dat Ajax – Feyenoord zowel bij rust als bij het laatste fluitsignaal op een gelijkspel staat. De eerste en de tweede helft moeten dus in een gelijkspel eindigen om de weddenschap te laten winnen.

HT/FT: 2/X @ 16.50

Voor deze weddenschap moet Ajax in de eerste helft op voorsprong komen en met de voorsprong gaan rusten. In de tweede helft moet Feyenoord terug komen van de achterstand en moet de wedstrijd uiteindelijk in een gelijkspel eindigen om de weddenschap te winnen.

HT/FT: 1/2 @ 48.00

Net als de 2/1 weddenschap is deze vrij tricky vandaar de standaard hoge quoteringen. Feyenoord moet hier met een voorsprong gaan rusten, maar de wedstrijd in de tweede helft volledig uit handen geven waardoor Ajax de wedstrijd wint. Dan wint deze weddenschap.

HT/FT: X/2 @ 8.40

In deze weddenschap moet de eerste helft eindigen in een gelijkspel. Na rust moet Ajax (de uitclub) de wedstrijd uiteindelijk winnen, om deze weddenschap te winnen.. 

HT/FT: 2/2 @ 6.20

In deze weddenschap denken we dat Ajax de veel betere ploeg is en met een voorsprong gaat rusten. Uiteindelijk moet Ajax de voorsprong dan niet meer uit handen geven of zelfs verder uit bouwen om de weddenschap te winnen.

Er zijn negen mogelijkheden om op te wedden bij HT/FT weddenschappen, waarwe op zowel de eerste helft als de tweede helft wedden. Mocht één van de twee fout zijn dan verliest de weddenschap. We hopen dat dit de vraag (wat is een ht/ft weddenschap?) beantwoord. Mocht je er niet uitkomen dan kun je ons altijd contacten.

Bekijk ook de uitleg over de under/over weddenschappen , voetbal bookmaker

HT/FT wedden bij BetFIRST

200 euro bonus
9.3

HT/FT weddenschappen

10.0/10

Quoteringen

9.0/10

Live wedden

9.0/10