Bookmaker Reviews Bookmakers België Unibet België

Unibet Bookmaker Review

Unibet Bookmaker review. Sinds 2007 heeft Voetbal Bookmaker al een nauwe samenwerking met Unibet en hebben we duizenden Belgen een mooie aanbieding voor Unibet kunnen doen. Unibet is met afstand de beste bookmaker van België en waarschijnlijk ook het meest populair. Unibet is een beursgenoteerd bedrijf en in het bezit van een sportweddenschappen licentie in België. Unibet heeft miljoenen tevreden klanten wereldwijd en is het dan ook niet moeilijk daar een verklaring voor te zoeken. Unibet is simpelweg perfect, van de website tot de quoteringen en de Vlaamse klantenservice het is allemaal op en top verzorgd.

Beschikbaarheid in de Benelux
 Unibet is op dit moment alleen beschikbaar in België. Mocht de situatie voor Nederland veranderen dan leest u dit als eerst op Voetbal Bookmaker.

Stortingsopties
Unibet hanteert de meest gebruikelijke stortingsopties voor de online weddenschappen industrie. Zo kunt u storten doormiddel van Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en met cash via Paysafecard. Uiteraard is het ook mogelijk geld te storten bij Unibet via een traditionele bankoverschrijving.

Weddenschappen aanbod
Unibet biedt het meest omvangrijke sportweddenschappen assortiment van België aan. Dagelijks staan ruim 50 sporten in het noteringen aanbod en valt er op een match ruim 200 verschillende weddenschap opties aan te gaan. Unibet blinkt uit in de gebruiksvriendelijk van de website alsmede de hoge noteringen ten opzichte van mindere bookmakers.

Live wedden en Livestreams
Unibet heeft een top live weddenschappen sectie en biedt gratis livestreams voor match van de Pro League maar ook voor internationale topcompetities als de Primera Division en Serie A. Je kunt live wedden op vrijwel alle sporten, zo valt er te wedden live op tennis maar ook op grote wielerkoersen en de ronde van Frankrijk.

Customer Service
De customerservice van Unibet is via tal van mogelijkheden te bereiken. Zo kun je ze contacten per e-mail (info-benl@unibetsupport.be), per telefoon (0800 74408) en via live chat. De customer service van Unibet is second to none op het gebied van vakkundigheid en snelheid in het beantwoorden van uw dringende weddenschappen vragen.

Uitbetalen van winsten
Bij Unibet kun je eventuele winsten veilig en snel uitbetaling met bankoverschrijving, skrill of neteller. Unibet betaald ontzettend snel uit dit tot tevredenheid van de miljoenen klanten wereldwijd.

Huidige welkomstbonussen
 De huidige bonus voor Unibet België is een echte topbonus op het moment. Het betreft hier een eerste stortingsbonus van 200% tot een maximum van 80 euro. Stort je dus 40 euro bij Unibet dan kun je 120 inzetten op je favoriete club of sport. Klik hier voor deze bonus aanbieding van Unibet.

Unibet België

10

Design

10.0/10

Sportaanbod

10.0/10

Quoteringen

10.0/10

Live wedden

10.0/10

Bonus

10.0/10