Toto Tips Voorspellingen Wedavies Weddenschappen Tips

Toto Voorspellingen PSV – Feyenoord

Voor het topaffiche deze week in de Eredivisie tussen PSV en Feyenoord hebben enkele betrokken voetbaljournalisten hun voorspelling kenbaar gemaakt. Vrijwel alle journalisten zijn het erover eens: PSV zal zege vieren.

Feyenoord watcher van het Algemeen Dagblad, Mikos Gouka is de eerste die om zijn mening wordt.

“Als je het huidige Feyenoord ziet, dan kun je jezelf bijna niet voorstellen dat ze daar een resultaat gaan boeken. Maar goed: Feyenoord verloor van Zwolle en won vervolgens met 6-2 van Ajax, dat was al bijna een wonder. Als je er nu aan terugdenkt wat er sindsdien allemaal gebeurd is bij Feyenoord, is het helemaal een mirakel. Ik kan me niet voorstellen dat een Feyenoord dat zo slap speelde tegen Groningen een resultaat gaat halen tegen de koploper. Ik vrees het ergste.”

Voetbalcommentator Vincent Schildkamp sluit zich aan bij die woorden. “Ik denk dat PSV die wedstrijd gaat winnen. Er zit een verbetenheid en teamgeest in PSV die andere teams in de eredivisie niet hebben en Feyenoord al helemaal niet.”

Analist Ronald de Boer houdt een kleine slag om de arm. “Alles is mogelijk in de voetballerij en als bij Feyenoord gewoon iedereen z’n ding doet heeft Feyenoord gewoon een goede ploeg en maken ze het elke ploeg lastig, maar Feyenoord staat niet in De Kuip. In Eindhoven verwacht ik toch wel dat PSV de boventoon voert.”

Sportjournalist Willem Vissers houdt zich nog enigszins op de vlakte. “Feyenoord thuis of uit is een heel groot verschil, zeker dit seizoen. Thuis winnen ze de wedstrijden bijna allemaal en uit verliezen ze van de meest simpele tegenstanders en is het helemaal niks, dus dat kun je niet vergelijken. Voor PSV is het ook weer een aparte wedstrijd met veel druk. Feyenoord heeft ook al veel goede wedstrijden in Eindhoven gespeeld, dus het is heel onvoorspelbaar. PSV heeft veel moeilijke wedstrijden gehad, ook thuis.”