Bookmaker Bonus Voetbal Wereldbeker 2018

Topaanbieding Betfirst WK 2018: Gratis Wedden!

Met het WK in aantocht zijn de mannen van Betfirst in België drukdoende met het promoten van hun fantastische online gokkantoor en kunnen de vaste bezoekers van Voetbal Bookmaker mee profiteren van een gratis bonus ter waarde van honderd euro.

Betfirst is een alom gerespecteerde bookmaker in België. Met een zeer hoogwaardige website en honderden fysieke verkooppunten is het een van de grotere spelers in het Belgische bookmaker landschap.

Waarin Betfirst zich onderscheid op het moment , is dat het zowel Belgische als Nederlandse klanten accepteert. Tijdelijk weren grote spelers als Unibet Nederlandse bezoekers maar bij deze legale bookmaker in België zijn Nederlanders van harte welkom. Dankzij het storten met iDEAL is wedden bij Betfirst een fluitje van een cent.

Goed nieuws dus voor het gros van onze bezoekers. Betfirst is een topbookmaker en heeft veel hogere quoteringen dan de TOTO en het fijne eraan is dat er een meijertje gratis te wedden valt. Met een 100 procent bonus ter waarde van 100 euro kun je mooi gratis wedden op het WK voetbal. Bij een storting van 50 euro ontvangt u 150 euro speeltegoed.