Skip to content

Oud Ado speler Michel Adam pakt burgemeester Nijmegen aan.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Hubert Bruls, de voorzitter van het Veiligheidsberaad die blij is met het vuurwerkverbod, werd gisteren in Op1 keihard aangevallen door oud ADO-voetballer: “Dikke bal gehakt!”

Michel Adam de oud-profvoetballer is tegenwoordig vuurwerkhandelaar en zat gisteren aan de talkshowtafel van Op1 om zijn ongenoegen uit te spreken over het feit dat er tijdens de aankomende jaarwisseling wéér een vuurwerkverbod geldt in Nederland. Hubert Bruls, die niet aan tafel zat, is daar blij mee: “Als je vuurwerk laat ontsteken, gaan mensen toch naar buiten toe en komen ze bij elkaar.”

Michel ergert zich een versuffing aan de Nijmeegse burgemeester, die in zijn functie als voorzitter van het Veiligheidsberaad een belangrijke spil is in het coronabeleid. Aanvankelijk had Michel zijn hoop erop gevestigd dat men toch gewoon weer vuurwerk af kon gaan steken, maar niets is minder waar.

Bruls is burgemeester van Nijmegen en was laatst nog in het nieuws na rellen in Nijmegen bij NEC – Vitesse .

De Hagenees stak van wal: “Ik geloof dat de burgemeester er tegenin zijn gegaan, hè? Ik word een beetje moe van die Bruls, die dikke bal gehakt. Die probeert altijd alles tegen te gaan. Die gaat volgens mij met 26 oliebollen zitten van: even kijken of we die gasten van het vuurwerk nog even kunnen pakken. Hij begint op de helft van het jaar al.”

Michel walgt van het vuurwerkverbod. “Elk vuurwerkslachtoffer is te veel en de zorg kan ik niet eens iets kwalijk nemen, want die zijn gewoon onderbezet. Ze lopen overal, maar geld aan uit te geven, maar geef het eens aan het ziekenhuis. Er worden nieuwe azc’s geopend, maar geef het aan de ziekenhuizen! Gaat eerst je eigen boel eens in orde maken.”

100 Euro gratis wedden
Advertentie

Recente Updates