Bookmaker Reviews Bookmakers Nederland NetBet Nederland

NetBet Bookmaker Review

NetBet bookmaker review. NetBet is een klasse bookmaker met al meer dan 15 jaar ervaring in het online sportweddenschappen segment. Sinds kort heeft Voetbal Bookmaker een unieke partnership met NetBet bookmakers en daar zijn we trots op. De populariteit van NetBet stijgt met de dag en veel weddenschappen liefhebbers hebben de weg naar deze betrouwbare bookmaker inmiddels gevonden

Beschikbaarheid in de Benelux
 NetBet is op dit moment beschikbaar in Nederland.

Stortingsopties
NetBet hanteert alle gangbare stortingsopties zoals alle andere internationale top bookmakers. U kunt geld storten op uw NetBet bookmaker account met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Paypal, Neteller, Bankoverschrijving, HiPay en alle andere veel voorkomende betaalmiddelen

Weddenschappen aanbod
NetBet heeft een supergroot aanbod aan sportweddenschappen in alle takken van sport. Vooral de gebruiksvriendelijkheid van de website kan ons zeker bekoren. Zelfs de onervaren weddenschappen liefhebber snapt de NetBet website in een mum van tijd. Voor elke sport heeft men talrijke weddenschappen opties en heeft het ook de beschikking over een online casino.

Live wedden en Livestreams
Bij NetBet kun je prima live weddenschappen afsluiten. Het live wedden console van de bookmaker is uitstekend en live statistieken worden op een mooie overzichtelijke manier weergegeven.

Customer Service
De NetBet klantenservice is 24 uur per dag te bereiken via email alsmede per telefoon via het nr. +44 203 608 6024 , helaas spreekt de klantenservice geen Nederlands en zul je het met Engels moeten doen. Beheers je die taal niet of nauwelijks vraag ons dan om hulp en we staan u uiteraard bij met hulp bij NetBet.

Uitbetalen van winsten
Uitbetaling zijn razend snel bij NetBet en we kunnen niets anders dan zeer tevreden zijn. Zelf betaalden we uit richting onze Skrill account en vonden we de gokwinsten binnen een uur of vijf terug op ons Skrill account. Andere uitbetalingsopties zijn de branche gebruikelijke zoals bankoverschrijving, creditcard en Neteller.