Weddenschappen Tips

Matchbook Tips van Goksjeik

De Goksjeik uit Ras al Khaimah in de Emiraten laat regelmatig voor ons zijn licht schijnen op de interessante weddenschappen van de dag en vandaag is zover voor de Champions League kwalificatie wedstrijden. Goksjeik speelt standaard met een inzet van duizend euro en doet dit bij de weddenschappen exchange Matchbook. Voorheen speelde hij bij Betfair, maar daar zijn de commisies te hoog in de ogen van de Emirati.

Dagelijks bellen wij met de Goksjeik die in het verleden al zeer regelmatig de bezoekers van VoetbalBookmaker van goede winstgevende tips heeft voorzien. Vandaag namen wij de tips met hem door en vind je hieronder een samenvatting van het gesprek, geschreven uit de ogen van de Goksjeik, die zelf de Nederlandse taal uiteraard niet machtig is.

salaam alaikum gokvrienden in Nederland. Vandaag weer enkele weddenschappen die ik heb lopen bij Matchbook, en het hoe en waarom. Om te beginnen heb ik de exchange weddenschappen voor Ajax vanavond bekeken en besloten in te zetten.

Ik heb de return vorige week gezien op Bein Sports en verbaasde me hoe makkelijk Ajax twee doelpunten incasseerde. Daarna moet ik zeggen was het spel zeer behoorlijk en ik verwacht dan ook wel dat het thuis in Amsterdam op stoom raakt tegen de Grieken. Ik bedoel wat heeft PAOK nou daadwerkelijk lopen. Ik heb Stoch bijvoorbeeld hier lang genoeg zien schutteren in de Emiraten en als jullie beginnen over Biseswar dan vraag ik me af: Who the fuck is Biseswar!? Mijn weddenschap is dan ook 1000 dollar inzet op een handicap overwinning van Ajax met -1 tegen een quotering van 2.01 , een easy verdubbeling habibi; mark my words.

De 2e wedstrijd in de Champions League die ik plaats is een overwinning van Porto op het Russische Krasnodar. Met een quotering van 1.56 en een wedstrijd in eigen huis is dit een prima optie, de 1000 dollar inzet maakt even snel 560 winst, een zekerheidje in mijn ogen.

De 3e weddenschap die ik vandaag zet is een tennis wedden op het ATP Toernooi van Cincinnati. En opnieuw ben ik er van overtuigd dat ik zal winnen. Ik back hier Bautista Augut in zijn partij tegen Hubert Hurkacz met een quotering van 1.49 met een inzet van 2000 dollar goed voor een netto winst van 980 dollar.  إن شاء الله ofwel Inshallah en good luck amigo’s!