Free Bets & Odds Boosts

Dankzij het grote aanbod aan legale voetbal bookmakers wat tegenwoordig in Nederland beschikbaar is, zijn er wekelijks overal heerlijke free bets en verhoogde quoteringen op te pikken. Hieronder zie je wekelijks de beste aanbiedingen voor zowel bestaande als nieuwe klanten van de online bookmakers. Naast de verhoogde quoteringen en free bets, is het ook mogelijk om bij de voetbal bookmakers te kiezen voor een aanmeldingsbonus voor nieuwe spelers. In dit geval ben je verzekerd van gratis weddenschap tegoed en kun je gebruiken maken van veel hogere bonussen. Alle up-to-date aanmeldingsbonussen kan je vinden in onze bookmaker aanmeldingsbonussen sectie.

Verhoogde quoteringen - Odds Boosts

Eredivisie weddenschappen deze week

Veel gestelde vragen over gratis weddenschappen en verhoogde quoteringen

Free Bets zijn gratis weddenschappen die worden toegevoegd aan uw rekening door de bookmaker, wanneer u aan bepaalde bonus voorwaarden voldoet. Vaak moet er ingezet worden op een bepaalde wedstrijd om een FREE BET voor een ander evenement vrij te spelen. Soms komt het ook voor dat een bookmaker uit goodwill een gratis weddenschap cadeau geeft aan klanten.

 

Odds Boosts zijn verhoogde quoteringen voor bepaalde wedstrijden en evenementen. Deze verhoogde quoteringen zijn veelal voor nieuwe spelers bij bookmakers. Zo kun je bijvoorbeeld eenmalig wedden op een overwinning van Feyenoord of Max Verstappen tegen een verhoogde uitbetaling van 50x de inzet, waar dit normaal gesproken natuurlijk veel lager ligt. Het komt ook weleens voor dat de quoteringen worden verhoogd voor bestaande klanten. Vaak zit hier dan wel een maximaal inzetbedrag aan vastgebonden.

Super Odds zijn net als de bovenstaande Odds Boosts verhoogde quoteringen op sportweddenschappen. Echter, gebruiken verschillende bookmakers verschillende benamingen, maar uiteindelijk blijft het hetzelfde. 

Odds is de Engelse benaming voor weddenschap quoteringen dan wel noteringen. Veel jongeren noemen ze echter Odds, voornamelijk gevoedt door van oorsprong Engelse bedrijven en websites die zicht richten op een jong publiek. Het valt in onze optiek samen met taal verlakkerij of het puur interessant willen doen. We proberen dan ook voornamelijk de benaming quoteringen te gebruiken, maar moeten toegeven dat dit zeer lastig is gezien veel bedrijven steevast de benaming ‘Odds’ hanteren.