bet365

Disclaimer

Zonder enige schriftelijke toestemming van  VoetbalBookmaker is het absoluut niet toegestaan om bepaalde delen van deze website te gebruiken op andere domeinnamen of voor enige andere toepassing(en). Deze website bevat gegevens die zijn beschermd door copyright en door andere wet- of regelgeving over copyright van derden en deze zijn daarom net zo beschermd.

Aansprakelijkheid of Verantwoording

Met alle liefde hebben we VoetbalBookmaker ontworpen en zijn wij hierbij zo zorgvuldig omgesprongen als mogelijk. Alles is met liefde en naar eer en geweten samengesteld. Toegang of het gebruik van onze website en de daarop weergegeven verwijzingen geschieden voor eigen risico van de bezoeker ervan. Het claimen van schade en/of verlies veroorzaakt door mogelijke onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten. Veel van onze data komt van OddsPedia, een wereldwijd gerespecteerd bedrijf.

Samenwerking met andere websites

Deze website werkt samen met enkele betrouwbare partners als Bwin, Bet365 en Unibet. Hierdoor plaatsen wij met enige regelmaat links naar deze en gerelateerde bedrijven. Hetzelfde geldt voor minder bekende websites, podcasts, YouTubevideo’s en amateur websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud hier van.