Bookmaker Promoties Champions League Weddenschappen Tips

Bwin Champions League Price Boost

Vanavond staan er enkele interessante wedstrijden op het programma voor de kwalificatie van het miljardenbal: de Champions League. Bwin, de grootste bookmaker van Europa heeft voor enkele quoteringen een speciale Price Boost vanavond die zeker de moeite van het wedden waard zijn. Uiteraard staat er ook een zeer interessante quotering klaar voor het wedden op Ajax – PAOK. John de Gok de beroepsgokker bekijkt ze en geeft zijn mening over de winstkansen.

De eerste Price Boost die ik bekijk is de quoteringen voor over 1.5 doelpunten in de eerste helft bij de ontmoeting tussen Dinamo Kiev en Club Brugge. Bwin heeft de quotering verhoogd naar 3.20, ongetwijfeld doordat de vorige ontmoeting in Brugge op 1-0 bleef steken. Ik zelf verwacht hier niet zomaar even twee goals in de eerste helft. Kiev mist veel spelers door blessures en ik moet nog maar zien of Club Brugge hier zal scoren in de eerste helft, voor deze pas ik.

Copenhagen wint de wedstrijd en beide teams scoren is de volgende Price Boost in de ontmoeting tussen Copenhagen en Rode Ster Belgrado. De quotering is zeer behoorlijk te noemen met een uitbetaling van 5.00x de inzet. Ik verwacht echter zeker dat beide clubs scoren, maar of Copenhagen deze wedstrijd zomaar even wint waag ik te betwijfelen. De vorige wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel en ik sluit niet uit dat er andermaal een gelijkspel op het scorebord zal staan na 90 minuten.

In de ontmoeting tussen Olympiakos en Basaksehir heeft Bwin de quotering verhoogd voor een halftime/fulltime overwinning van Olympiakos. Ook hier ga ik mijn zuur verdiende geld niet aan verbranden. Olympiakos won weliswaar in Istanbul vorige week met 0-1 maar mist maarliefst 7 spelers vanavond vanwege blessures.

Maar dan is er eindelijk een Price Boost waar ik in geloof en die is zowaar voor de meest interessante wedstrijd van vanavond Ajax – PAOK. Bwin heeft een uitkering van 3.00x de inzet in de aanbieding wanneer Ajax wint en er meer dan 3.5x gescoord wordt. Ik geloof hier wel in, ik geloof sowieso in een handicap -1 overwinning van Ajax maar dit is een zeer interessante optie. Ik verwacht minimaal 3 goals van Ajax en zie ook PAOK nog wel een keer raak scoren, wellicht een Biseswar op de manier zoals hij dat in de Kuip vaak heeft laten zien in een ver verleden.

Voor de volgende Price Boost (wederom een hele interessante) kijken we naar de wedstrijd op Celtic Park tussen Celtic en Cluj. Indien Celtic beide helften wint wacht een uitbetaling van 4.50x de inzet. Een prima optie, ik geloof wel in het door de fanatieke supporters gesteunde ‘Celts’ en verwacht dat deze weddenschap winnend uitkomt.

De laatste Price Boost is de weddenschap dat Porto – FC Krasnodar zal verslaan zonder een tegendoelpunt. Ook deze kan zomaar goed uitpakken en is de moeite waard voor een 2.70x de uitbetaling. Bij Krasnodar zou ik weleens willen zien wie de goal gaat maken: is het Markus Berg, Namli of Tonny Vilhena? Geen Champions League niveau deze jongens… Ik hoop niet dat ik hier een Valentijn Driessen doe maar deze jongens zie ik niet scoren.