Bookmaker Reviews Bookmakers België Bookmakers Nederland Bwin België Bwin Nederland

Bwin Bookmaker Review

Bwin is sinds onze lancering in 2008 vaste partner van Voetbal Bookmaker en veel bezoekers van onze website wedden dan ook met regelmaat bij de van oorsprong Oostenrijkse bookmaker, die gezien kan worden als marktleider in Europa op het gebied van sportweddenschappen. Je kent Bwin o.a. als ex hoofdsponsor van Real Madrid, waar men jaren op het maagdelijke witte shirt van de ‘Galaticos’ heeft gepronkt.

Beschikbaarheid in de Benelux
 Bwin is op dit moment beschikbaar in zowel België als Nederland. Echter heeft de Belgische website een hoge bonus in de aanbieding en voor Nederland is dit niet het geval.

Stortingsopties
Bij Bwin kun je onder andere kosteloos storten met iDEAL, Bancontact, Visacard, Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal, HiPay en cash met PaySafeCard.

Weddenschappen aanbod
Bwin heeft wellicht het grootste sportweddenschappen aanbod van de wereld. Dagelijk staan meer dan 50 sporten klaar om weddenschappen op af te sluiten. Je kunt live wedden op voetbal, tennis, basketbal, wielrennen en alle maar denkbare sporten. Daarnaast biedt Bwin weddenschappen aan op voetbal transfers, Esports en ook entertainment kwesties zoals het wedden op de Voice of Big Brother.

Live wedden en Livestreams
Bwin heeft een van de beste live weddenschappen secties die we hebben gezien online. Naast het live wedden heeft Bwin ook ontzettend veel gratis livestreams van sportevenementen in de aanbieding.

VIP Betting en Loyaliteitsprogramma
Indien je vaak speelt bij Bwin zal je op een gegeven moment bericht ontvangen of opmerken dat je account is omgezet richting de ‘Premium’ status. Je ontvangt een aparte domeinnaam om in te loggen en ontvangt bijzonder goede voordelen zoals moneyback of verhoogde quoteringen.

Customer Service
De Bwin customerservice is te bereiken via e-mail (support@bwin.be), telefoon (+350 2007 7761) of live-chat. De klantenservice medewerkers zijn Nederlandstalig en zijn vrij goed te bereiken en zeer behulpzaam.

Uitbetalen van winsten
Net als bij het geld storten kun je ook met talrijke methodes uitbetalen bij Bwin. Zo kun je kiezen voor een bankoverschrijving, geld terugstorten richting Visa of Mastercard , HiPay, Skrill, Neteller en PayPal. Er zijn geen kosten verbonden aan het uitbetalen bij Bwin.

Huidige welkomstbonussen
 De huidige bonus voor Belgen bij Bwin is een 100 procent eerste stortingsbonus tot een maximum van  120 euro. Dit wil zeggen dat wanneer je 120 euro stort je 240 euro hebt om mee in te zetten op de Bwin website. Stort je bijvoorbeeld 50 euro dan heb je 100 euro speeltegoed en mocht je een tientje storten dan heb je dus 20 euro speeltegoed. Klik hier voor deze bonus aanbieding van Bwin. 

Klik hier voor de registratie pagina voor Nederlanders en overige ingezetene.

Bwin Bookmakers

9.5

Design

10.0/10

Sportaanbod

10.0/10

Quoteringen

7.5/10

Live wedden

10.0/10

Bonus

10.0/10