Formule 1 GP van Canada Lewis Hamilton Max Verstappen Sebastien Vettel VBH

Bookmakers Max Verstappen GP van Canada 2018

Twee dagen geleden voor de vrije training en de kwalificatie voor de GP van Canada beschouwden we al voor op de GP van Canada en de kansen van Max Verstappen. Nu bekend is geworden dat de Nederlander vanaf de derde startpositie start zijn de quoteringen bij de wedkantoren voor een overwinning van Max Verstappen flink gekelderd.

Was er donderdag en vrijdag nog sprak van een uitbetaling van 15x de inzet bij een overwinning van ‘ons Max’ , vandaag is er maximaal 6.50 x de inzet op te pikken bij de wedkantoren. Verder zijn er andere wijzigingen te constateren sinds bekend is geworden wie van welke plek zal starten. Zo was Lewis Hamilton de torenhoge favoriet volgens de bookmakers voor de kwalificatie (2.00) maar is nu gestegen richting een riante uitbetaling van 4.40 x de inzet. Sebastian Vettel die een pole position heeft weten af te dingen is is juist ver gezakt richting een schamele 1.68 x de inzet.

Quoteringen Max Verstappen Bookmakers GP van Canada
Zet zelf 100 euro gratis in , sttort 50 en ontvang 150 euro 

Inzetten op de GP van Canada 2018 wereldwijd

Om te kijken hoe gokkers wereldwijd de kansen van Max Verstappen zien voor een overwinning in de GP van Canada bekeken we de huidige inzetten op de weddenschappen-exchange Betfair.

Op het moment is er ruim een ton in Engelse ponden ingezet op de GP van Canada winnaar. Het meeste geld circuleert op Lewis Hamilton, ruim 50k pond. Een groot deel van dit geld is al ingezet voor de kwalificatie, maar ook moet men in ogenschouw nemen dat de grootste klandizie bij Betfair bestaat uit Engelse klanten, waardoor chauivinisticshe Britten waarschijnlijk inzetten met hun hart en niet met het hoofd. Pole position coureur Sebastien Vettel is 27k aan inzetten en de inzetten op Verstappen zijn tamelijk te verwaarlozen: om en nabij de 14k as we speak.

Quotering wijziging Vettel

Quotering wijziging Hamilton

Quotering Wijziging Verstappen

Kansen voor Verstappen.

Volgens echte kenners liggen er kansen voor Verstappen in Montreal. Zo verwacht Louis Dekker, de formule 1 watcher van NPO Radio 1, dat de Limburger wel degelijke potten kan breken in Montreal.