Marseille ATP Tennis Matthias Bachinger Steve Darcis Tennis

Wedden op Tennis: Matthias Bachinger – Steve Darcis

Naast het vrouwelijke tennis geweld van Dubai is er ook een ATP toernooi gaande in Marseille, en uiteraard blikt VoetbalBookmaker ook dagelijks vooruit op wedstrijden in dit toernooi.

Vanmiddag staat de wedstrijd tussen Matthias Bachinger en Steve Darcis op het programma, een interessante ontmoeting voor onze Belgische bezoekers.

Matthias Bachinger verdiende zijn tweede entry in een ATP World Tour event dit seizoen door zich te ontdoen van twee vrij lastige tegenstanders in de kwalificatieronde van het ATP toernooi van Marseille: Oscar Otte en Alexey Vatutin.

De 31-jarige Duitser sloeg zich door de kwalificatie ronde van het ATP toernooi van Montpellier eerder deze week maar strande in de 1e ronde op Tomas Berdych.

Terugkomend na een langdurige blessure verbaasde Steve Darcis vriend en vijand door de halve finale van het ATP toernooi van Pune te behalen vorige maand. Dit was voor hem het eerste toernooi na een afwezigheid van meer dan een jaar. Daarna speelde hij nog drie toernooien waarin hij totaal niet wist te overtuigen en verloor in drie openingsronden tegen Borna Coric, Manuel Guinard en Antoine Hoang.

De voormalig nummer 32 van de wereld herstelde zich vorige week echter goed in het challenger toernooi van Cherbourg, waarin hij in de finale verloor van de in goede vorm verkerende Ugo Humbert.

Dit is de derde keer dat de spelers elkaar treffen en hiervan won de Belg tweemaal. Echter moeten we hieraan toevoegen dat de laatste ontmoeting ruim drie jaar geleden was en hierdoor erg moeilijk als barometer mag fungeren voor de ontmoeting van vandaag. Voor deze wedstrijd is er geen uitgesproken favoriet en dat is aan de quoteringen van de wedkantoren te merken.

VoetbalBookmaker Quoteringen
Tennis
Bachinger
2.00 2.05 1.90 1.98
Steve Darcis
1.75 1.74 1.76 1.77

BetFIRST

9.7

Design

10.0/10

Sportaanbod

10.0/10

Quoteringen

9.5/10

Live wedden

9.0/10

Bonus

10.0/10