Wedden op voetbal wordt een stuk lucratiever met de nodige kennis. Het is altijd belangrijk goed geinformeerd te zijn over het huidige nieuws en het reilen en zeilen in het voetbalwereldje. Up to date blijven via de vele podcasts die ons land inmiddels rijk is zeer belangrijk. Wij plaatsen hier dagelijks de beste nieuwe voetbal podcasts uit binnen en buitenland zodat je altijd op de hoogte bent.

 

Kick Off met Valentijn Driessen Voetbal Podcast

Podcast: Valentijn Driessen en Dries Boussatta ‘Ajax plundert AZ’

In de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf spreken presentator Pim Sedee, chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-watcher Mike Verweij met ex-international Dries Boussatta en Aston Villa-speler Anwar El Ghazi over diverse thema’s, zoals het stopzetten van de Eredivisie, over de claim die AZ bij de UEFA neerlegde en over de aanstaande herstart van de Premier Lees meer

AD Voetbal Podcast Voetbal Podcast

Podcast: Hugo Borst & Sjoerd Mossou over CL winst Ajax ’95

Een nieuwe AD Voetbal Podcast met een terugblik op de Champions League overwinning van Ajax in 1995. Over de woede-uitbarsting van Frank Rijkaard, over de punter van Patrick Kluivert en de karatetrap van Louis van Gaal. Hidde van Warmerdam spreekt erover met Hugo Borst, Sjoerd Mossou en Ajax-watcher Dick Sintenie van Het Parool. Support the show.