Wedden bij BetFIRST
BetFIRST Belgie BetFIRST Nederland Bookmaker Reviews Bookmakers België Bookmakers Nederland

Betfirst Bookmaker Review

BetFIRST is de eerste bookmaker die we in onze 2018 update hebben getest. BetFIRST is al een grote bookmaker in Vlaanderen en dankzij de geweldige website stijgt de bookmaker flink in aanzien onder Nederlandse weddenschap fanaten. We kunnen dit begrijpen en geven BetFIRST een 5 sterren beoordeling.

 Beschikbaar voor Belgie en Nederland!

BetFIRST Bookmaker review
BetFIRST is een uitermate populaire bookmaker en onvangt van ons een dikke 9 als rapportcijfer omdat het in ieder aspect uitblinkt en een enorme welkomstbonus in de aanbieding heeft voor gokliefhebbers uit de gehele Benelux. Het is goed om te zien dat ook Nederlanders welkom zijn bij BetFIRST want bij deze bookmaker zijn de quoteringen aanmerkelijk hoger dan bij TOTO en heb je de mogelijkheid om een weddenschap ten alle tijden uit te cashen.
Stortingsopties:
Bij BetFIRST kun je direct en zeer eenvoudig storten met iDeal, Bancontact , Visacard, Mastercard, Skrill, Neteller, Paypal of per Bankoverschrijving. Tevens kun je met cash wedden door een Paysafecard te kopen in Nederland of een BetFIRST tegoedkaart in een van de Belgische BetFIRST winkels. Alle stortingsopties zijn vrij van administratiekosten. Storten kan vanaf tien euro.
Weddenschappen
Met een coverage van ruim 35 sporten die beschikbaar staan als quoteringen om te wedden is het BetFIRST aanbod uitstekend te noemen. Het aanbod blijft niet beperkt tot een groot aanbod aan sporten maar ook tot de enorme hoeveelheid van afzonderlijke weddenschappen per wedstrijd. Daarnaast kun je bij BetFIRST wedden op politieke kwesties, songfestivals en tegenwoordig ook ESports.
Live wedden , cash out en BetFIRST TV:
Je kunt bij BetFIRST live wedden en men heeft een cash-out optie beschikbaar. Zo kun je een combo die dreigt te gaan winnen al met winst uitcashen wat op de lange termijn veel rendement oplevert. Naast live wedden heeft BetFIRST ook live video streaming van enorm veel voetbalwedstrijden beschikbaar voor Belgische bezoekers. Je kunt live kijken naar de Eredivisie maar ook naar Rolland Garros en de NHL
De BetFIRST customer-service is 24 uur per dag beschikbaar via e-mail (support.nl@betfirst.be), Live-Chat en telefonisch (+32 7848 0597). De customer-service is volledig Nederlandstalig en voor zover we met ze van doen hebben gehad kunnen we niks anders dan uitermate tevreden over ze zijn.
Uitbetalen van winsten
Uitbetalen bij BetFIRST kan per Bankoverschrijving, Skrill, Neteller, PaySafeCard en PayPal. Aan een uitbetaling zijn geen kosten verbonden. Het kan enkele dagen duren voordat het geld binnen is, maar toen wij een zelf een uitbetaling deden via de Rabobank stond het er een dag later al op onze rekening.
Huidige BetFIRST bonus van VoetbalBookmaker.com
200% bonus tot honderd euro. Klik hier om je aan te melden. Stel je stort 50 euro dan ontvang je 150 euro speeltegoed. Mocht je 10 euro storten dan krijg je 30 euro om mee te spelen.