Aanmeldings bonussen van Nederlandse bookmakers

Bookmaker Bonus Promoties NederlandOp deze pagina tref je de huidige aanmeldingsbonussen voor nieuwe spelers bij de beste Nederlandse bookmakers. Voetbal Bookmaker heeft sinds 2007 een partnership met vrijwel alle internationale wedkantoren. De bonussen van Voetbal Bookmaker zijn dan altijd de best beschikbare van Nederland. Een promotiecode is nooit nodig, want de bookmakers herkennen uw afkomst van Voetbal Bookmaker.

In plaats van het kiezen voor een aanmeldingsbonus (bijvoorbeeld het verdubbelen van de eerste storting) is het ook mogelijk gebruik te maken van een odds boost. Dit is vooral interessant voor spelers met een kleiner budget. Op deze manier is het (op papier) tamelijk eenvoudig van een euro 50 winst te maken, maar het kan zijn dat de odds boost verliest. Persoonlijk kiezen we zelf eerder voor een aanmeldingsbonus, maar die keuze is uiteraard aan u. Mocht je de huidige odds boosts willen zien klik dan hier.

Unibet Nederland welkomstbonus

Unibet is voor veel mensen geen onbekende meer. Jarenlang was Unibet met afstand de beste bookmaker van Nederland. Als grote concurrent van TOTO stak Unibet er met kop en schouders bovenuit dankzij veel betere quoteringen, live streams en perfecte aanbiedingen. Unibet is nog altijd een absoluut topbedrijf en heeft altijd mooie aanbiedingen in huis voor nieuwe en vaste spelers. Mocht je nog geen rekening bezitten bij Unibet dan wacht een welkomstbonus ter waarde van 40 euro. Je hoeft slechts 10 euro te storten en je ontvangt 40 euro aan extra gratis weddenschappen. Een wereld aanbieding!

bet365 Nederland welkomstbonus

Sinds het open gaan van de gok markt in Nederland, kunnen we eindelijk wedden bij de grootste bookmakers ter wereld: bet365. Bet365 blinkt uit met een extreem gebruiksvriendelijke website en geweldige weddenschappen opties als betbuilders. Daarnaast wordt een voetbalweddenschap als winnend uitbetaald wanneer een team de leiding neemt met 2 doelpunten. Een 100% eerste stortingsbonus wacht tot een maximum van honderd euro.  

Betcity WELKOMSTBONUS

Betcity bestaat nu een jaar en is no time een grote speler geworden. Het in Amsterdam gevestigde bedrijf is bekend van de vele TV reclames. Betcity is een prima Nederlandse bookmaker met alle gebruikelijke weddenschappen opties als bij de grotere buitenlandse bedrijven. Zo is het mogelijk live in te zetten, live uit te betalen en te genieten van livestreams van veel voetbalwedstrijden. Wekelijks zijn er gratis weddenschappen te verkrijgen en de welkomstbonus ter waarde van 50 euro maakt het zeer interessant een transfertje te maken naar dit mooie gokbedrijf!

Circus NEDERLAND WELKOMSTBONUS

Het van oorsprong Belgische Circus Sports & Casino is voor veel Nederlandse weddenschappen liefhebbers nog een onbekende. Het bedrijf is echter zeker de moeite waard om eens uit te proberen. De quoteringen van deze bookmaker zijn zeer behoorlijk en de website zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast heeft Circus met afstand de hoogst beschikbare weddenschappen bonus van Nederland beschikbaar. Met een welkomstpakket ter waarde van 250 euro is het openen van een account op Circus bijna een must!